Nationale Duurzame Huizen Route

Gepubliceerd op

Wilt u gas en energie besparen, maar weet u niet goed hoe? Bezoek dan gratis een verduurzaamde woning tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route op zaterdag 2 en 9 november. Op deze dagen staan huiseigenaren door heel Nederland voor u klaar. Ook verschillende huiseigenaren binnen een straal van 25 kilometer rondom onze gemeente doen mee. 

U kunt op deze dagen bijvoorbeeld een kijkje nemen bij een compleet geïsoleerde woning in Oosterhout (bouwjaar 1998). Deze woning heeft een warmtepomp, zonnepanelen en regenwaterafkoppeling. Kijk op Duurzamehuizenroute.nl/woningen welke woningen deel uitmaken van de Nationale Duurzame Huizen Route. Op deze website kunt u ook het hele jaar door informatie over de woningen vinden.  

Deel uw verduurzaming met anderen
Heeft u zelf al verduurzamingsmaatregelen getroffen in uw woning? En wilt u uw kennis en ervaring graag delen met anderen? Meld uw woning dan aan via Duurzamehuizenroute.nl/aanmelden en inspireer anderen om hun woning te verduurzamen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw woning open te stellen voor huisbezoeken op 2 en 9 november. Uw woning hoeft niet compleet verduurzaamd te zijn om u hiervoor aan te melden. Ook het aanmelden van een deels verduurzaamde woning kan anderen al helpen bij het verduurzamen van hun woning.

Bekijk alle verhalen, voorbeelden en open huizen op Duurzamehuizenroute.nl