Mondkapjes en een aangepaste dienstregeling

Gepubliceerd op di, 06-10-2020 - 17:40

Brengt u binnenkort een bezoek aan het gemeentehuis? Dan is het verplicht om een mondkapje te dragen in de publieke ruimten. Dat geldt ook voor De Schattelijn en de gemeentewerf. De verplichting geldt in elk geval tot en met 20 oktober. 

Mondkapjes in het gemeentehuis

Ook onze medewerkers dragen een mondkapje in de publieke ruimten. De medewerkers die achter spatschermen werken hoeven geen mondkapje te dragen. Hier bieden de schermen voldoende bescherming. Bent u uw mondkapje vergeten? Dan kunt u er een krijgen van de medewerkers bij de balie. 

Andere maatregelen

Vanzelfsprekend blijven ook de overige coronamaatregelen gelden, zoals 1,5 meter afstand, handen wassen en thuisblijven als u klachten heeft. Ook proberen we fysiek contact te beperken en handelen we zoveel mogelijk digitaal en telefonisch af.

Kom op afspraak

Veel zaken kunt u online regelen, zoals een verhuizing doorgeven, een uittreksel aanvragen of een geboorte doorgeven. Dit kan via onze website. Moet u echt naar het gemeentehuis en kan uw afspraak niet wachten? Bijvoorbeeld als uw paspoort op korte termijn verloopt. Bel of mail ons dan. U kunt ons bereiken op 14 0162 of info@geertruidenberg.nl.