Kijkdag gevonden en verloren fietsen

Gepubliceerd op wo, 15-09-2021 - 00:00

Bent u uw fiets kwijt? Dan kunt u op woensdag 6 oktober tussen 10:00 en 16:00 uur bij de gemeentewerf in Raamsdonksveer gaan kijken of uw fiets daar staat. Deze kijkdag is uitsluitend bedoeld voor mensen die aangifte hebben gedaan bij de politie vanwege een gestolen fiets.

Zorg dat u legitimatie bij zich heeft

Heeft u uw fiets gevonden, dan kunt u de fiets alleen meenemen na het overleggen van een geldige legitimatie, een proces-verbaal van de aangifte, verzekeringspapieren en eventueel een passende fietssleutel. Wij controleren ook of u een verzekeringsuitkering heeft ontvangen voor uw vermiste fiets. Als dat zo is, kunnen wij u de fiets niet teruggegeven, maar wordt deze eigendom van de verzekeringsmaatschappij.
 

Niet opgehaalde fietsen

Na de kijkdag worden de niet opgehaalde fietsen verkocht aan opkopers of geschonken aan werkprojecten, een sociale werkplaats of een ander goed doel.

Vooraf aanmelden is verplicht

Stuur vóór 1 oktober een email naar i.verkerk@geertruidenberg.nl waarin u aan geeft of u in de ochtend of middag wilt komen kijken. U ontvangt dan een bevestiging van uw aanmelding.

Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM.