Geertruidenbergse mantelzorgwaardering

Gepubliceerd op

Mantelzorgers zijn onmisbaar en betekenen veel in de zorg voor hun naaste(n). Wij zijn trots op hen. Als dank hiervoor kunt u als mantelzorger ieder jaar een Mantelzorgwaardering aanvragen. De Mantelzorgwaardering bestaat uit een geldbedrag of een VVV-kaart. U kunt de Mantelzorgwaardering aanvragen tot en met 31 december 2024. 

U kunt deze Mantelzorgwaardering aanvragen wanneer de zorgvrager zelfstandig of in een zorginstelling in onze gemeente woont. Als mantelzorger hoeft u niet in onze gemeente te wonen. U vraagt de Mantelzorgwaardering aan via Welzijningeertruidenberg.nl. U kunt ook langskomen tijdens het inloopspreekuur van Surplus (Prins Hendrikstraat 41, Raamsdonksveer) op maandag of donderdag tussen 9.00 en 10.30 uur. 

De Mantelzorgwaardering is voor personen van 24 jaar of ouder die minimaal drie maanden per jaar, minimaal acht uur per week onbetaald zorgen voor een familielid, partner, kind of vriend. Jongeren tussen 12 en 24 jaar die betrokken zijn bij de zorg, kunnen een bon aanvragen via jongerenwerk.geertruidenberg@surplus.nl