Een fijne buurt

Gepubliceerd op

Wilt u graag van uw buurt een schonere, veiligere of mooiere plek maken? Team Wijkgericht SAMENwerken kan u hierbij helpen. We denken graag met u mee voor het opzetten van een buurtinitiatief. Want samen kunnen we van uw buurt een fijnere plek maken. 

Buurtinitiatief opzetten

U weet als geen ander hoe we de buurt tot een fijnere plek kunnen maken. En ook uw buren hebben daar vaak ideeën over. Daarom slaan we de handen graag ineen. We helpen u en kijken samen naar de mogelijkheden om van uw buurt een betere wijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan het ophangen van vogelkastjes, het planten van bomen of het aanpassen van een speeltuin. Heeft u een idee voor uw buurt? Deel deze dan met ons.

Wijkbudget

Het kan zijn dat u geld nodig heeft om uw buurtinitiatief uit te voeren. Hier kan het wijkbudget bij helpen.. Om in aanmerking te komenvoor het wijkbudget, moet uw buurtinitiatief aan een aantal spelregels voldoen. Deze vindt u via Geertruidenberg.nl/wijkgerichtsamenwerken.

Deel uw ideeën met Birgitte of Melanie

Heeft u een wens of idee voor uw buurt, zoek dan de wijkcoördinator van uw buurt op. Birgitte en Melanie helpen u graag bij het starten en realiseren van een buurtinitiatief. Ook vragen over de speeltuin in uw buurt kunt u aan hen stellen. Uw wijkcoördinator is op een vast moment in uw

buurt aanwezig. De volledige planning vind u op onze website. Bent u er op deze momenten niet bij, maar heeft u wel een vraag of idee, dat u met ons wil bespreken? Neem dan contact op via wijkgerichtsamenwerken@geertruidenberg.nl