360 graden panoramafoto's

Gepubliceerd op wo, 21-07-2021 - 00:00

In augustus en september worden in onze gemeente 360o panoramafoto’s gemaakt van de openbare weg. Dit gebeurt door CycloMedia met speciaal uitgeruste voertuigen die door alle straten van de gemeente rijden. 

Doel

De foto’s worden gebruikt voor bijvoorbeeld inspectie en beheer van de openbare ruimte en visuele ondersteuning bij het uitvoeren van de wet. Daarnaast zijn ze ook bruikbaar bij het controleren van openbare orde en veiligheid en bij het ontwikkelen van ruimtelijke plannen.

Gebruik foto´s

Herkenbare personen en of kentekens worden voor gebruik onherkenbaar gemaakt. De opnamen worden alleen onder strikte voorwaarden beschikbaar gesteld aan publieke en private organisaties. CycloMedia heeft een Functionaris Gegevensbescherming aangesteld om toezicht te houden op de toepassing en naleving van AVG.

Meer informatie

Voor vragen of het maken van bezwaar kunt u contact opnemen met CycloMedia Technology B.V., Postbus 2201, 5300 CE in Zaltbommel of privacy@cyclomedia.com. U heeft het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.  Kijk voor meer informatie op www.cyclomedia.com.